Nå och inspirera en bredare publik

Vad är så spännande med Artworks?

Artworks finns till för att locka fler återkommande besökare samtidigt som vi vill hjälpa till att stärka kundrelationer samt öka synligheten för er verksamhet och lyfta fram utställningsprogrammet.

Vi är ett slags ‘Hemnet’ men för konst. Via vår app och hemsida har vi som avsikt att göra det så lustfyllt- och smidigt som möjligt att navigera och lära känna sin lokala konstscen.

Genom att synas på Artworks når du inte bara ut till en bredare publik utan syns även för den inre marknaden såsom samlare och konstnärer. Vi har idag upp till 20.000 besökare i månaden och 10.000 konstverkssvisningar i veckan.

Registrera dig här!

Inte övertygad? Läs detta!
Eller kontakta oss på hey@artworks.io

Vad kostar det att synas på Artworks?

Det är gratis att vara med och visa upp sig på på Artworks. När vi gör en förmedling tar vi en provision på 10%. Förmedlingen sker direkt hos Artworks (med kort eller Klarna) eller så hanterar galleriet processen direkt med kunden.

Jag är redo! Registrera dig här!

Artworks Portal

Artworks Portal är vårt egna CRM system (content manager). Din sida hos oss är väldigt användarvänlig och enkel administrera. Du lägger själv upp information om dig själv, utställningar, events, press/kritik, konstverk som du vill visa/sälja.

Genom att synas på Artworks når du inte bara ut till en bredare publik och får vara med och utveckla morgondagens konstupplevelse, du får också ta del av all den info som vår portal ger dig - vem tittar på dina konstverk, vilka konstverk är populära, hur presterar mina utställningar och mycket mer. Du får helt enkelt ut en massa information om dina befintliga- och nya fans som du tidigare inte hade tillgång till.

Nu är jag redo! Registrera dig här!